Click/Klik ↓↓↓↓↓ Click/Klik





Test H2O

18. července 2010 v 17:44 | Monča |  ►H2O◄

1. Na kterém ostrově se staly mořskými pannami?

a) Na ostrově SABROSSA
b) Na ostrově MAKKO
c) Na ostrově HEEL

2. Když se dotknou vody, stanou se mořskými pannami:

a) Do 10 minut 
b) Do 10 sekund
c) Hned

3. Mořské panny se jmenují:

a) RIKKI,SABRINA,CLEO
b) EMMA,RIKKI,CLEA
c) CLEO,EMMA,RIKKI

4. Spojenec mořských pannen je:

a) Bratr Emmy
b) Miriam
c) Lewis

5. Kdo je to Wilfred?

a) Bývalý majitel baru na pláži
b) Emmin taťka
c) Nepřítel mořských pannen

6.Cleo má schopnost:

a) Manipulovat s vodou
b) Uvařit vodu
c) Zmrazit vodu

7. Na začátku h2o se přistěhovala:

a) EMMA
b) CLEO
c) RIKKI

8. Která z nich je jedináček?

a) Rikki
b) Emma
c) Cleo

9. Na morské panny působí:

a) Hvězdy
b) Úplněk
c) Vítr 

Kolik sérii seriálu H20 je zatím natočeno?


a) 3.
b) 1.
c) 5.

VYSLEDKY:

1)b  2)b  3)c  4)c  5)a  6)a  7)a  8)a  9)b  10)a
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Sabrina Sabrina | Web | 31. srpna 2010 v 17:56 | Reagovat

Máš tam cybu přistěhovala se Rikki

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama